Известие

Collapse
No announcement yet.

Странно пукане отдясно?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Странно пукане отдясно?

Здравейте, извинявам се че пак Ви занимавам, но имам едно ново притеснение?! Като въртя волана и се чува едно пукане долу отдясно. Незнам на какво се дължи, ясно че е нещо по предницата но дали е много сериозно или може да изчака пролетта?
    Поздрави за всички Ивановци!!!
    Alfa Romeo 156

...ако се е натрупало много лед в областта на подкалниците, е възможно при завъртане на волана, гумите да опират в леда... А може и да са замръзнали някои от шарнирните връзки по кормилната уредба. Като се стопли времето и снеговете и ледовете се разтопят, ако въпросният шум все още съществува - иди да ти направят оглед на предницата
    AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
    Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Re: Странно пукане отдясно?

Първоначално публикувано от glock26
      Здравейте, извинявам се че пак Ви занимавам, но имам едно ново притеснение?! Като въртя волана и се чува едно пукане долу отдясно. Незнам на какво се дължи, ясно че е нещо по предницата но дали е много сериозно или може да изчака пролетта?
      Поздрави за всички Ивановци!!!
      Как пука?Освен това което каза колегата, провери как е кормилната рейка
      АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
      FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

дай повече яснота за това пукане...
        вземи се наведи и виж...
        вдигни я на крик и виж дали има луфтове някъде...
        УСПЕХ
        Alfa Romeo 155/1.8TS

Comment

колега обарнии внимание като ия вдигнеш на крика като вартиш волана самата пружина на макферсона да ли се движи леко може да си е заминал лагера на макверсона и по самата пружина да ти се струва 4е е долу поздрави

Comment

?

Пукането се увеличава за съжаление. В неделия бях по Витоша и сега направо имам чувството че ще ми падне колелото. Дайте съвет къде да ида да го погледнат, хваща ме страх вече.
            Alfa Romeo 156

Comment

Re: ?

Първоначално публикувано от glock26
              Пукането се увеличава за съжаление. В неделия бях по Витоша и сега направо имам чувството че ще ми падне колелото. Дайте съвет къде да ида да го погледнат, хваща ме страх вече.
              Отиваш в клубния сервиз, Румен е младежа да я погледне той. Сервиза се намира зад Минстрой, бившия сервиз на Шкода!!! УСПЕХ!

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Триабва да се погледне на крик!...иначе празни приказки!.....едно време имаше една тв2001....та там имаше едни ясновидки, кадето решаваха проблемите от разтояния
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

На мен ми се върти една мисъл за карето...
                  Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
                  Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
                  Thank you, VFTI, thank you!

Comment

.

лагера на макферсона 100%.

Comment

Working...
                    X